Just Greet Schrijfsels

Schrijven wat er in me omgaat, wat ik voel, denk,….  het is voor mij altijd een manier geweest om me te uiten.  Lange tijd zelfs de enige manier waarop ik kon zeggen wat ik eigen bedoelde.  Het schrijven ging me beter af dan het spreken.
Mijn gedichten, teksten, quotes,… giet ik in een lay-out.  Soms met foto, soms in een sobere versie, soms allebei.  Deze deel ik graag met andere mensen om ze also een hart onder de riem te steken of zelfs te inspireren.

Het schrijven van gedichten, het creëren van een lay-out is een heel creactief proces.  Wees je er dan ook van bewust dat op de teksten een copyright berust!  Indien je teksten wenst te gebruiken, vraag dan eerst even toestemming en vermeld steeds de auteur.
info@justgreet.dance

Grasduin hieronder in mijn gedichten, teksten, quotes.  Klik op een gedicht om het uit te vergroten.
(Gedichten worden steeds verder aangevuld!)

Sterkte & bemoediging / Mentaal welzijn

Kleine gelukjes en positiviteit

Rouwgedichten

Verjaardagswensen

Beterschapswensen

Overige gedichten, teksten, quotes,...

Dansgerelateerde gedichten

Kerst en Nieuw

error: De inhoud is beschermd !!